Unge talenter præger FCN-FCM-opgør

Det er unge talenter, der præger holdkortene for FC Nordsjælland og FC Midtjylland, forud for holdenes opgør i aften.

FC Nordsjællands og FC Midtjyllands respektive trupper er præget af unge talenter, der endnu engang får chancen for at bevise sit værd. Kampen sparkes i gang på FC Nordsjællands hjemmebane, Right to Dream Park klokken 18:00, og vises på TV3 Sport 1.

Trupperne ser altså således ud:

FC Nordsjælland:

3   Pascal Gregor
4   Andreas Maxsø
5   Ramón Rodrígues
7   Stanislav Lobotka
9   Tobias Mikkelsen
11 Mohammed Fellah
12 Joshua John
16 “Alex” Runarsson (M)
17 Andreas Skovgaard
19 Marcus Ingvartsen
20 Nicklas Mouritsen
23 Mathias Jensen
24 Christian “TK” Køhler
25 Adnan Mohammed
27 Souheib Dhaflaoui
28 Peter Jensen (M)
31 Godsway Donyoh
33 Collins Tanor
34 Dominic Oduro

Foruden at have mange 20-årige i truppen, heriblandt Adnan Mohammed og Christian “TK” Køhler, har FC Nordsjællands cheftræner, Kasper Hjulmand, ligeledes udtaget 19-årige Peter Vindahl Jenbsen og Andreas Skovgaard, der begge er ivrige efter endnu en chance for at bevise sit værd overfor holdkammerater og -trænere.

FC Midtjylland:

2. Kian Hansen
6. Markus Halsti
7. Jakob Poulsen
11. Jonas Borring
14. Vaclav Kadlec
16. Johan Dahlin
17. Kristoffer Olsson
18. Kristian Riis
22. Mikkel Duelund
24. Mads Døhr Thychosen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
31. Mikkel Andersen
33. Paul Onuachu
36. Rilwan Hassan
43. Rasmus Nissen Kristensen
70. Filip Novak

Her er Kristian Riis, Mikkel Duelund, Rasmus Nissen Kristensen og Mads Døhr Thychosen, der udgør den yngre del af truppen. Sidstnævnte pådrog sig i sidste sæson en skade, og ser derfor uden tvivl frem til endnu en chance på førsteholdet – specielt mod et hold, som klubbens cheftræner sagde kan klassificeres som et af de mest velspillende hold.

– Nordsjælland er et godt hold, hvis de får tid og plads. Så er de faktisk et af de bedste spillende hold i ligaen – specielt på egen bane, fortæller Jess Thorup til FC Midtjyllands officielle hjemmeside, fcm.dk, forud for opgøret.

De seneste fem gange, de to hold har mødtes i Superligaen på Right to Dream Park, har FC Nordsjælland sejret, og har således ikke tabt en Superligakamp på hjemmebane mod midtjyderne siden den 9. maj 2009. Det bliver derfor uden tvivl en bunke motiverede spillere, der indtræder Right to Dream Park klokken 18, i håb om fortsat at kunne udleve drømmen om at være professionel fodboldspiller.

In this article