Agon Mucolli strålede i komfortabel Vejle U/19-sejr

Med to scoringer var Agon Mucolli stærkt medvirkende til at sikre Vejle U/19 sæsonens første sejr. 

U/19: Vejle BK 3-0 Lyngby BK
1-0 Lucas From (2)
2-0 Agon Mucolli (24)
3-0 Agon Mucolli (43)

Både Vejle og Lyngby skød deres respektive U/19 Liga-sæson i gang lørdag eftermiddag med et opgør på bane 2 i VB Parken.

Her var det hjemmeholdet, der tog teten igennem hele kampen. Blot havde dommeren fløjtet opgøret i gang, da Lucas From scorede Vejles første mål. Sheka Fofanah satte From i scene i en omstilling, og her svigtede den 17-årige angriber ikke. 1-0.

For Lyngby var det op ad bakke herfra. Thomas Lollikes tropper kom slet ikke ind i kampen, i stedet var det bare Vejle, der viste deres overlegenhed. Midtvejs i første halvleg blev der vist prøver på et fremragende samarbejde mellem brødrene Agon- og Arbnor Mucolli. Arbnor satte Agon op, hvorefter en Lyngby-mand blev sat af og bolden på smuk vis blev krøllet ind bag Lyngby-målmand, Oskar Snorre Olsen. 2-0.

Lige før sidebyttet blev gned Agon Mucolli endnu mere salt i Lyngby-såret. På et frispark fra cirka 25-30 meters afstand fra målet, viste Mucolli nok engang eksempel på sin fremragende sparketeknik. Oskar Snorre var igen prisgivet i Lyngby-målet.

I anden halvleg satte Lyngby en prop i rent defensivt, men kom til gengæld aldrig rigtig tæt på i den modsatte ende. Derfor endte opgøret med en klar Vejle-sejr på 3-0.

Holdene indtager derfor en placering i hver deres ende af tabellen efter sæsonens første kamp. Vejles sejr rækker til en øjeblikkelig tredjeplads, mens Lyngby med nul point indtager sidstepladsen som nummer 12.

In this article