Brøndby Cup – dag 4 – fokus på Youcef Mokdad

I løbet af dag. 4 ved Brøndby Cup, mødtes Brøndby U/14 og Lyngby U/14 i en kamp som klubben fra vestegnen vandt med 2-1. Mokdad var kampens store oplevelse, og han stod da også for det ene af Brøndbys mål, mens 9’eren lagde op til det andet. 

Efter kampen fangede D’BOLD Brøndby-angriberen, Youcef Mokdad, til et interview.

Brøndby-angriberen var tilfreds med måden holdet spillede på:

– Vores opbygningsspil var godt, vi var gode til at få deres forsvarsspillere ud af position og på den måde komme frem på banen.

Offensivt ville Youcef gerne spilles på en bestemt måde:

– Hver gang vores stoppere havde bolden, prøvede jeg at søge ned, så jeg kunne få bolden i fødderne og så køre derfra ved at prøve at komme forbi et par mand og sende bolden i dybden.

De ‘blågules’ angriber havde kun én ting i tankerne, da han fik sin store chance:

– Selvfølgelig er du lidt bange for at brænde, men for at være ærlig gik der ikke andet igennem mit hoved end, at jeg skulle score.

Youcef Mokdad kan godt lide, at kampene varer længere:

– Jeg synes, at det er meget fedt, at kampene varer længere, da det er noget, som jeg rigtig godt kan lide.

Puljespillet var et overkommeligt et af slagsen, fortæller Youcef, som samtidig glædet sig over det høje niveau i deres kamp mod Lyngby:

– Jeg synes ikke, at vi har haft mange kampe mod stærke hold. I vores kampe i puljespillet fik vi ikke meget modstand ift. denne kamp, som jeg synes var en rigtig fed kamp, da niveauet var højt gennem hele kampen.

Brøndbys U/14-hold endte som nummer to ved dette års Brøndby Elite Cup – i  U/14-rækken.

In this article