Duelund ønsker at lære af Van der Vaarts erfaring

Rafael Van der Vaart rygtes til Midtjylland. Hvis skiftet bliver en realitet, vil Duelund og de andre unge midtjyder lære en hel masse fra den erfarne verdensstjerne.

Midtjylland er i øjeblikket i gang med at få en kæmpe handel på plads. Handelen omhandler den hollandske verdensstjerne, Rafael Van der Vaart. Rafael Van der Vaart har erfaring fra Ajax, Tottenham, Real Madrid, Hamburg SV, Real Betis og det hollandske landshold.

19-årige Mikkel Duelund mener, at han og resten af Midtjyllands talenter kan lære en masse fra Rafael Van der Vaart. Mikkel Duelund udtaler til bold.dk:

– Han er uden tvivl en fyr, man gerne vil lære af. Det er vel næsten kun positivt, hvad han kan bidrage med. Han er et kæmpestort navn, der har prøvet en masse, og FC Midtjylland er jo en forholdsvis ny klub, der måske ikke har al den erfaring, som han kunne komme med.

Selvom Van der Vaart helt sikkert vil kunne hjælpe unge Duelund med hans erfaring, er der nok også en risiko for, at Van der Vaart simpelthen går ind og stjæler Duelunds startplads, da de kan spille samme position. Midtjylland solgte dog for nyligt Daniel Royer til New York Red Bulls, så mon ikke talentfulde Duelund stadig vil få en masse spilletid.

In this article