Hobro skriver kontrakt med 19-årig kantspiller

Hobro har skrevet en et-årig deltidskontrakt med den 19-årige kantspiller, Onur Albayrak. Onur Albayrak har tidligere været i Randers.

Hobro har i det seneste stykkes tid haft Onur Albayrak til prøvetræning. Han har imponeret under prøvetræningen, og derfor bliver han nu belønnet med en et-årig deltidskontrakt. Onur Albayrak har fået sin fodboldopdragelse i Randers FC. Hans seneste klub var den århusianske klub, Vatanspor. Vatanspor er en klub for indvandrere med tyrkisk baggrund. Klubben gør et stort arbejde i at afholde unge indvandrere væk fra kriminalitet.

Sportschef i Hobro, Jens Hammer Sørensen, udtaler om kontrakten til Onur Albayrak:

– Onur har leveret et godt indtryk gennem sin prøvetræning. Vi har tilbudt ham en kontrakt, da han har nogle kvaliteter vi efterspørger lige nu. Han har gå-på-mod og er dygtig til at udfordre i en-mod-en situationer. Selvom Onurs primære kvaliteter er i offensiven, så er han også dygtig til at hjælpe sine holdkammerater med de defensive pligter.

Hovedpersonen selv udtaler i en pressemeddelelse:

– Jeg er sindssyg glad for at have skrevet kontrakt med Hobro IK, hvor jeg har følt mig virkelig godt tilpas i den seneste tid. Jeg er blevet taget rigtig godt imod af alle i og omkring klubben. Nu er jeg jo stadig en ung spiller, så det gælder om, at jeg skal suge til mig og lære af de rutinerede spillere i truppen. Derudover vil jeg selvfølgelig gøre hvad jeg kan for at få så meget spilletid som muligt.

In this article