Lynstart sikrede dansk U/17-sejr mod Cypern

Logo

Der gik kun ti sekunder før at der stod 1-0 til Danmark, og derfra cruisede de danske U/17´ere sejren sikkert hjem til slutresultatet 4-1.

Danmark vandt i eftermiddags sikkert over det cypriotiske U/17-landshold med 4-1. Føringen kom allerede efter ti sekunder, og 2-0-målet kun fem minutter senere, og derfra vidste man at cyprioterne ikke sluttede kampen af med point.

Der var succes blandt debutanterne på U/17-landsholdet, da den ene af tre, Peter Clement, scorede målet til 2-0. Godt fem minutter før havde Christian Tue gjort det til 1-0 efter blot ti sekunder. Spændingen kom dog alligevel tilbage, men alligevel ikke, da cyprioterne fik reduceret før pausen. Men efter pausen gik det danske hold lidt ekstra op i gear, hvilket førte til slutresultatet på 4-1.

Efter godt 20 minutter i anden halvleg stod der 4-1. De to backer, Nikolas Nartey og Oliver Olsen gjorde til det 3-1 og 4-1 efter henholdsvis 54 og 67 minutters spil. Flere mål kom der ikke i kampen, og vi må konstatere at Danmark U17 var en tand bedre end de cypriotiske modstandere.

Målene fra kampen kan ses på linket hér: Landsholdsfodbold, herreungdom

I morgen, kl. 13 dansk tid, møder U/17-drengene Norge.

In this article