Nissen erkender svagheder efter FCK-opgør

Rasmus Nissen har kaldt kampen mod FC København for den sværeste i sin hidtil unge karriere som fodboldspiller.

Rasmus Nissen havde en svær affære, da han, sammen med FC Midtjylland, mødte FC København, i et opgør, der endte i en 3-1-sejr til de københavnske værter.

Topopgøret bød på en frisparksperle fra midtjydernes Jakob Poulsen, inden FCKs Erik Johansson, et selvmål fra Kian Hansen og Youssef Toutouh lukkede kampen.

Ser Rasmus Nissen tilbage på kampen, føler han derfor at københavnerne – og specielt deres venstreside med Ludwig Augustinsson og Rasmus Falk – var ham en tand overlegen. Så overlegne, at han kalder kampen som sin sværeste udfordring i sin hidtil unge karriere:

– Det var den 100 procent. Vi mødte det pt. bedste hold i Danmark, og det var i Parken. Det er overvældende for en 19-årig, men min alder skal ikke være afgørende. Jeg skulle have gjort det bedre, og det var dyre lærepenge, forklarer Nissen til bold.dk, kort efter kampen.

Hans næste chance kan meget vel ligge i næste kamp, når spillerne fra Heden byder Osmanlispor velkommen på MCH Arena i den første slutspilrunde i Europa League.

In this article