Stærk anden halvleg banede vejen for første sæsonsejr til Lyngby U/19

Tre kongeblå mål i anden halvleg afgjorde slaget mellem Lyngby og AGF i U/19 Ligaen.

U/19: Lyngby BK 3-0 AGF
1-0 Gustav Marcussen (65)
2-0 Troels Cilius Nielsen (85)
3-0 Waldemar Clem (90+)

Lyngby kom skidt fra land i U/19 Ligaen med deres 3-0-nederlag i Vejle i sidste weekend. Derfor søgte Thomas Lollikes kongeblå tropper oprejsning i mødet med AGF, som inden opgøret lørdag havde skrabet et point sammen for to kampe.

Det er de fleste U/19 Liga-kendingerne bekendt, at AGF-forsvaret som regel er til at tale med. Det var ingen undtagelse i kampen mod Lyngby. Dog gik der lidt tid før hjemmeholdet fik åbnet op for målsluserne.

Først på den anden side af pausen blafrede netmaskerne for første gang i kampen. 1-0 blev det, da Gustav Marcussen viste kynisme, og straffede en dårlig AGF-clearing ved at kanonere bolden ind bag en sagesløs Magnus Brøgger i AGF-buret.

Oskar Snorre havde en meget rolig dag i sit målfelt, for det var Lyngby, der stod for stort set alle chancer i kampen. De fik lukket opgøret med fem minutter tilbage på dommerens ur, da Troels Cilius Nielsen tog fat i en vag tilbagelægning, og nemt kunne lægge kuglen ind i det tomme mål til 2-0.

Derfor hørte det også kun delikatesse-afdelingen til, da Waldemar Clem i overtiden gjorde det til 3-0, hvilket blev kampens resultat. Lyngby tog dermed et stort skridt fremad efter sidste uges blamage i Vejle. De Kongeblå indtager nu en syvendeplads i rækken, mens AGF med sæsonens andet nederlag allerede nu hænger i den tunge ende af tabellen. Aarhusianerne hører frem til næste spillerunde til på 11. pladsen.

In this article