TT – U/17 Ligaen – Runde 1- Endelig i gang

I skyggen af den professionelle seniorfodboldverden finder vi talenternes skueplads. D’BOLD inviterer jer indenfor I en verden, hvor unge, håbefulde spillere på daglig basis gør deres ypperste for at forfølge drømmen. Læs med her for at høre om denne uges kampe fra U/17 Ligaen!

U/17 Ligaen 

foto:dbu.dk
foto:dbu.dk

Choknederlag til FC Nordsjælland på eget græs

De forsvarende sølvvindere og medaljeaspiranter fra FC Nordsjælland måtte lørdag give fortabt overfor Esbjergs velfungerende presspil. Vestjyderne vandt fortjent kampen med 0-3.

U/17: FC Nordsjælland 0-3 Esbjerg
0-1: Rasmus Rejnhold (3.)
0-2: David Easter (34.)
0-3: Oliver Olsen (72.)

I sidste sæson lavede de massevis af mål og spillede blændende fodbold, men lørdag eftermiddag var tigrene tamme og tøvende.

Gæsterne fra Esbjerg satte sig fra første færd tungt på kampen og kunne allerede efter tre minutters spil løfte armene over hovedet for første gang. U/16-landsholdsspilleren, Rasmus Rejnhold kunne næppe have drømt om en bedre debut i U/17 Ligaen, da han med en flot helflugter bragte esbjergenserne på 0-1..

LÆS RESTEN AF KAMPREFERATET HER: 

AaB imponerede stort i sæsonpremieren og slog Randers

Der var ingen slinger i valsen for Adam Harells drenge, da de lørdag eftermiddag slog Randers med 3-0 i forårspremieren i U/17 Ligaen.

U/17: AaB 3-0 Randers
1-0: Mikkel Kaufmann Sørensen (9.)
2-0: Oliver Sparre Klitten (25.)
3-0: Søren Østergaard Tengstedt (53.)

Sidste sæsons fjerdeplads fra AaB er blandt medaljeaspiranterne i denne sæson, og da Randers forventes at slutte i den nederste halvdel, var det ingen hemmelig at favoritværdigheden lå hos de bolsjestribede talenter.

Den forventede niveauforskel kom også til udtryk på banen, og værterne dominerede stort i første halvleg. Pasningsspillet sad lige i skabet, og allerede efter ni minutter kom kampens første scoring, da Søren Tengstedt assisterede Mikkel Kaufmann, som med hovedet bragte nordjyderne på sejrskurs.

Et kvarter senere var den gal igen i Randers-defensiven. Hestenes målmand, Emil Pedersen kunne ikke gøre meget, da Oliver Klitten med en iskold afslutning gjorde det til 2-0, som også var stillingen ved pausen…

LÆS RESTEN AF KAMPREFERATET HER:

Silkeborg kom godt fra start i U/17 Ligaen 

I en jævnbyrdig forårspremiere kom AGF foran med 1-0, men på en fremragende slutspurt kom talenterne fra Søholt tilbage i kampen og vandt med 2-1.

U/17: Silkeborg 2-1 AGF
0-1: Gustav Mogensen (11.)
1-1:Stefan Stojilkovic (70.)
2-1: Sebastian Jørgensen (75.)

Endelig! Lørdag d. 13. august var U/17 Ligaen endelig tilbage. Spillere og trænere havde glædet sig hele sommeren til at der nu skulle spilles om betydningspoint point.

Glæden har ikke mindst i Silkeborg været stor. Lørdag skulle flere af klubbens talenthold i kamp, og i den anledning havde klubben stablet en særlig talentevent på benene, hvor der blev solgt mad og drikke og appelleret til, at man brugte sin lørdag i ungdomsfodboldens tegn – fedt tiltag!

De fremmødte silkeborggenserne, som var til stede til rødklædtes U/17-kamp mod AGF, var vidne til en første halvleg med østjyderne i teten. Århusianerne skabte mange chancer og var en stor mundfuld for Jesper Mikkelsens drenge. Efter de første 40 minutter var AGF da også foran med 1-0, efter at Gustav Mogensen i det 11. minut havde bragt ’De Hvie’ foran…

LÆS RESTEN AF KAMPREFERATET HER: 

In this article