U/17-landstræner forud for Cypern-kamp: Vi tager udgangspunkt i os selv

I disse dage er U/17-landsholdet i Finland for at deltage ved den årligt tilbagevendende miniturnering Internordisk Cup

Onsdag klokken 14:30 tager det nye danske U/17-landshold hul på Internordisk Cup. Det sker i landsholdets første gruppespilskamp i Gruppe A mod Cypern.

Forud for den første kamp ved turneringen fortæller U/17-landstræner Per Holm, at fokuspunktet for turneringen vil være at forbedre de dimensioner af danskernes spil, som stadig mangler finpudsning forud for den kommende kvalifikation til europamesterskabet for U/17-landshold:

– Det er en turnering, vi kan bruge til at lægge yderligere lag på vores spillestil og den måde, vi har grebet tingene an på, på U/16-landsholdet, forklarer landstræneren til ungdomslandsholdets facebookside og fortsætter:

– Vi har fire kampe heroppe, og vi forsøger at tage fat på nogle af de ting, som vi ikke har haft så meget tid til på U/16-landsholdet, så vi får den fulde pakke med henimod EM-kval.

Den første kamp ved Internordisk Cup bliver mod Cypern. Et mandskab som Per Holm og hans trænerteam ikke har stiftet synderligt bekendtskab med:

– Vi kender ikke særlig meget til Cypern, og under alle omstændigheder vil vi tage udgangspunkt i os selv, og prøve at få tingene til at fungere på vores eget hold,

– Så vi prøver at se at, om vi ikke via vores egne kvaliteter kan styre kampen, og få den sejr ud af det, som vi gerne vil.

Det nye U/17-landshold består af spillere fra årgang 2000, som alle står overfor deres debut på U/17-landsholdet. Foruden Cypern møder de danske talenter Norge og værtsnationen Finland i Gruppe A. I den anden gruppe ved turneringen, Gruppe B, mødes Sverige, Færøerne, Montenegro og Island.

In this article