Svensk dobbeltmålscorer gjorde ondt på OB U/19

Den debuterende svenske angriber Zackarias Faour scorede to, da FC Midtjylland sejrede hos OB i U/19 Ligaen.

U/19: OB 1-3 FC Midtjylland
0-1 Zackarias Faour (straffe) (10′)
1-1 Mads Jørgensen (21′)
1-2 Zackarias Faour (30′)
1-3 Kaan Kairinen (straffe) (89′)

I tredje runde tog hjemmeholdet fra OB mod gæsterne fra FC Midtjylland, og begge mandskaber kom til opgøret i Ådalen som ubesejrede.

Det var gæsterne fra Heden der kom bedst fra start, da den 18-årige svenske angriber Zackarias Faour efter ti minutter blev nedlagt i feltet og selv eksekverede det efterfølgende straffespark til mål, da han sikkert sendte kuglen ind bag en chanceløs Oliver Christensen i OB-målet.

Kort efter var det så værternes tur til at svare igen. Anfører Mads Jørgensen sparkede et frispark direkte på overliggeren, og så kunne fynboerne først lugte blod. Det lykkedes da også for selvsamme Mads Jørgensen at komme på måltavlen, da han efter 21 minutters spil fra kanten af feltet sparkede en flad bold i nettet efter en smart hjørnesparkskombination.

Stillingen 1-1 holdt dog kun ganske kort tid, da Zackarias Faour endnu engang nettede for gæsterne. Svenskeren, der er udlejet fra den engelske storklub Manchester City, fik sendt en bold i dybden fra højreback Malte Jürgensen, og kunne altså uhindret sende bolden forbi OB-keeperen.

Der blev ikke scoret flere mål i første halvleg, og derfor var gæsterne fra Midtjylland foran i pausen med 2-1.

Anden halvleg var en rodet affære, hvor Midtjylland smed bolden meget væk, og OB ikke formåede at straffe midtjyderne. Dog havde Mads Jørgensen endnu et frispark, der prellede af på overliggeren i midten af halvlegen.

Til allersidst lukkede og slukkede Midtjylland kampen, da nigerianeren Samson Iyede lagde bolden ind i feltet til landsmanden Frank Onyeka, der blev løbet ned bagfra. Dommeren pegede på pletten og kampens andet spark fra ellevemeterpletten blev sat ind af finnen Kaan Kairinen, der scorede til slutresultatet 3-1.

Efter sejren ligger Midtjylland placeret på en fin tredjeplads, mens OB efter nederlaget må tage til takke med en ottendeplads.

In this article