Talenterne på bænken – Silkeborg IF fik uafgjort i Haderslev

Embed from Getty Images

Silkeborg IF skulle på en svær opgave i Haderslev, men midtjyderne bestod opgaven og fik sig en uafgjort – desværre uden Gustav Dahl og Oscar Hedvall på banen.

Gustav Dahl var endnu en gang henvist til bænken, da han og Oscar Hedvall, 18, samt resten af Silkeborg IF-truppen drog til Haderslev og hentede et flot point, takket være et godt comeback. Nicolaj Madsen bragte gæsterne foran, inden at Andreas Albers udlignede et kvarter senere – Johan Absalonsen gjorde det herefter til 2-1, inden at Nicklas Helenius sikrede Silkeborg IF et point med en sen udligning.

Gustav Dahl startede ellers sæsonen ganske glimrende og spillede også de første fem kampe for det midtjyske oprykkerhold, men er på det seneste blevet henvist til bænken. Oscar Hedvall, 18, var derimod for første gang i dag på bænken for Silkeborg IF. Den 18-årige keeper fik som ventet ikke spilletid, men alligevel kan han glæde sig over at Peter Sørensen har fundet ham værdig til truppen mod vice-mestrene fra SønderjyskE.

2-2-resultatet gør at begge hold stadigvæk ingen sejre har og at begge hold endnu ikke er kommet fri at bundstriden i den bedste danske række. Silkeborg IF ligger sidst med kun tre point og SønderjyskE er at finde to pladser højere op på i alt fem point efter otte spillerunder.

In this article