U/16-landstræner: Vi er kommet godt i gang

Den danske U/16-landstræer, Claus Nørgaard kunne torsdag eftermiddag se sine unge tropper besejre Ungarn for anden gang på tre dage. Det har været en god start med spillerne fra årgang 2001.

Gustav Isaksens sene straffesparksscoring til 3-2 afgjorde kampen til Danmarks fordel, da U/16-talenterne tidligere på dagen krydsede klinger med Ungarn på Varde Stadion. Danskerne fik ellers en mareridtsstart på kampen og kom bagud efter få sekunder:

-Jeg synes den starter noget rodet. Blæsten og regnen driller os lidt, og vi kommer til at spille os selv lidt i problemer. Der er vi ikke helt dygtige nok til at løse det, men så synes jeg, at vi får rettet op på det og får lidt mere struktur på det og lidt mere rytme i spillet, siger træneren til D’ BOLD.

Trods sejren var der flere ting, Danmark kunne have gjort bedre, mener Claus Nørgaard:

-Jeg synes, at set over hele kampen, er der flere procenter at hente ved vores kvalitet i boldomgangen, vores reaktioner ved boldtab osv. Vi rammer ikke nogen toppræstation spillemæssigt i dag.

Spillet var ikke det kønneste, men en sejr tager man altid med, fortæller U/16-chefen:

Jeg er tilfreds med at vi vinder – det er vigtigt – og jeg er tilfreds med, at vi er kommet godt i gang med det nye U/16-landshold, men der er altid ting, vi vil gøre bedre og forbedre i spillet. Vi har ikke haft dem samlet så meget, så vi glæder os til at have dem mere med, hvor vi kan arbejde med dem og få de sidste dele af spillestilselementerne trænet op. 

In this article