Brøndby U/13 tager ottendeplads i stor tysk turnering

Brøndby IF’s U/13-hold var i denne weekend i Tyskland, hvor de blågule deltog i en turnering bestående af hele 32 europæiske – en turnering, der sluttede i kvartfinalen for danskerne, mens den tyske storklub, Bayern München, gik hele vejen.

Inden kvartfinalenederlaget efter straffesparkskonkurrence mod Karlsruher SC stod først to indledende puljespil på programmet, og her sejrede BIF’erne i fire ud af seks kampe. Efter den ærgerlige kvartfinale tabte danske to placeringskampe, og efter de i alt ni kampe sluttede Brøndby-drengene på en flot 8. plads ud af de 32 deltagende mandskaber.

Det var særligt de tyske holds store fysik, som danskerne arbejdede med at håndtere, ligesom også de blågules eget presspil var i fokus og blandt tingene, der gjorde, at præstationerne rakte til den flotte placering.

– Vi arbejdede meget med vores høje pres og vores genpres, og det fungerede generelt rigtigt godt. Vi var dygtige til at lægge pres på boldholder, og vores modstandere havde svært ved at spille sig ud af fase et, fortæller assistenttræner, Christian Sørensen, til brondby.com.

Karlsruher SC, som altså blev Brøndby’ernes endestation på vejen mod finalen, havde danskerne også stået overfor i det første gruppespil, og her lykkedes tyskerne med at hente en 1-0-sejr.

In this article