Dagens Tonsser-talent: Nizar Ayoub, VSK Aarhus

Nizar Ayoub, VSK Aarhus

Alle hverdage i ugen vil Tonsser i samarbejde med D’ BOLD sætte fokus på ”Dagens Tonsser-talent”. I dag vil Nizar Ayoub fra VSK Aarhus svare på en række spørgsmål.

Alder: 15
Klub: VSK Aarhus
Position: Angriber
Rygnummer: 11
Yndlingsklub: FC Barcelona

Hvad synes du er de vigtigste ting at kunne på din position? (angriber)
– De vigtigste ting at kunne på min position er først og fremmest at kunne score mål og at kunne bevæge sig godt på banen med og uden bold.

Hvad gør du for at blive bedre?
– Jeg er god til at motivere mig selv og sætte mål for, hvad jeg kunne tænke mig at opnå. Jeg træner, løber og øver mig konstant for at udvikle mig mest muligt. Jeg holder mig til en sund kost og god søvn for at være effektiv og konstant være på, når der er kamp og træning.

Hvad betyder fodbolden for dig?
– Foldbold betyder rigtig meget for mig. Jeg spiser, sover og spiller fodbold, og har store ambitioner for fremtiden. Mit store mål er at blive professionel fodboldspiller, men jeg tager et skridt af gangen, og lige nu handler det om at vinde ligaen med VSK Aarhus.

LÆS RESTEN AF ARTIKLEN VED AT FØLGE LINKET HER

In this article