Duelund: Er slet ikke færdig med at etablere mig

Embed from Getty Images

Mikkel Duelund har efterhånden længe vist prøver på sit talent i den danske Superliga. Ikke desto mindre føler den unge ulv sig ikke færdig med at etablere sig selv på øverste hylde endnu.

Han er tidligere blev kåret til at være blandt verdens 40 bedste talenter på sin årgang af den britiske avis, The Guardian, han fik sin Superliga-debut som 17-årig og har allerede i sin korte seniorkarriere løftet et dansk mesterskab med FC Midtjylland.

Den nu 19-årige offensivspiller er et produkt af FC Midtjyllands akademi i Ikast, men har også tidligere gjort sig i den hvide AGF-trøje. Hans talent er åbenlyst, og han har efterhånden været med omkring seniorfodbolden i et godt stykke tid. Alligevel føler FCM-talentet sig ikke færdig med at etablere sig selv på øverste fodboldhylde endnu.

– Jeg er slet ikke færdig med at etablere mig som både menneske og som fodboldspiller på øverste hylde. Det er en proces jeg er i gang med her i FC Midtjylland, siger Mikkel Duelund til FCM’s hjemmeside.

– Det er gået meget stærkt, men jeg føler, at jeg har prøvet det meste på ungdomsniveau. Jeg har været på bænken, jeg har været stamspiller. Jeg har været rigtig vigtig for et hold, og jeg har været rigtig dyr for et hold. Alt det skal jeg forsøge at tage op på superliga-niveau.

I denne sæson har Mikkel Duelund fået spilletid i 17 kampe for FC Midtjylland, heraf 10 af kampene i Alka Superligaen og syv af kampene i Europa League-kvalifikationen. Dog er det kun fire gange blevet til 90 minutter.

In this article