U19 Liga-træner udnævnt til talentchef

Logo

U19 Liga-cheftræner for AaB, Anders Damgaard, er i dag blevet udnævnt til talentchef, oplyser klubben på deres hjemmeside.

Anders Damgaard som normalt leder AaB´s U19-mandskab er blev udnævnt til talentchef i klubben. Da han derfor ikke kan fortsætte på posten som træner for holdet, bliver holdets nuværende assistenttræner Lars Stensgaard forfremmet til ny cheftræner for de talentfulde AaB-drenge. Damgaard afløser hermed den tidligere talentchef Jacob Larsens job.

– Da Jacob Larsen meddelte sin afsked, poppede Anders Damgaard automatisk op som det oplagte valg som Jacobs efterfølger, men for at sikre den bedst mulige løsning for AaB valgte vi at afsøge markedet såvel internt som eksternt, siger sportsdirektør Allan Gaarde og tilføjer.

– Anders er en person, der hviler i sig selv. Han er kompetent, ambitiøs, flittig, arbejder struktureret og er vellidt både internt og eksternt, og vi er overbeviste om, at vi har fundet den rette person til at videreføre Jacob Larsens dygtige arbejde som frontfigur i AaB’s talentsektor.

Anders Damgaard er ikke helt færdig som U19-træner. Hans sidste kamp bliver søndag imod Esbjerg fB.

 

 

In this article