Flere unge Ulve med mod OB

FC Midtjylland har udtaget fire U/20-spillere til Superliga-opgøret mod OB søndag aften.

Sidste weekend gik det knap så godt for FC Midtjylland, der på en kraftigt blæsende Sydbank Park i Haderslev måtte se sig besejret til allersidst. Derfor er det vigtigt for Ulvene at rejse sig i søndagens sene opgør hjemme mod OB.

Ligesom til sidste weekends kamp mod SønderjyskE er Rasmus ‘NK’ Nissen, Kristian Riis og Mikkel Duelund udtaget til aftenens kamp på MCH Arena, mens Mads Døhr Thychosen glider ind i truppen grundet fraværet af André Rømer, der er ude med karantæne.

Rasmus ‘NK’ Nissen starter højst sandsynligt inde på højrebacken, som han har siddet solidt på hele efteråret, mens de tre andre nok starter på bænken med en fin chance for indskiftning.

Før opgøret ligger midtjyderne på fjerdepladsen, men kan dog med en sejr spille sig op på siden af Randers på tredjepladsen.

In this article