HB Køge gjorde et godt indtryk men tabte til FCK i U/17 Ligaen

FCK er fortsat ubesejret i U/17 Ligaen. Lørdag kom de dog på overarbejde for at sikre point mod HB Køge, som er ligaens bundprop.

U/17: FC København 3-1 HB Køge
1-0: Oliver G. Andersen (13)
2-0: Alexander Hjælmhof (71)
3-0: Alexander Hjælmhof (74)
3-1: Oliver Sonne (80)

FCK U/17 har indtil videre været fuldstændige suveræne i U/17 Ligaen, og derfor ligger de også fortjent på ligaens førsteplads. HB Køge har derimod været mindre gode, og de er ligaens bundprop. Der var derfor inden kampen ikke mange forventninger til HB Køge.

HB Køge stillede sig langt tilbage i kampens begyndelse. Der var derfor total FCK-dominans. HB Køge var dog enormt farlige på omstillinger. Efter et lille kvarter kom FCK dog foran. Det gjorde de efter en rigtig fin afslutning fra Oliver G. Andersen, som nu er helt oppe på 10 sæsonscoringer. 1-0-stillingen holdt til pausen.

Og den holdt faktisk rigtig længe. HB Køge kom meget mere på bolden i 2. halvleg, og de skabte fortsat chancer. FCK har dog klassespillere over det hele, og derfor endte HB Køge også med at tabe kampen. Vi skulle dog helt frem til det 71. minut, før den næste scoring faldt. Alexander Hjælmhof scorede på et flot langskud. Og Hjælmhof var ikke færdig endnu. Bare tre minutter senere afgjorde han kampen. Han scorede med hovedet efter ripost fra målmanden.

Oliver Sonne reducerede for HB Køge til allersidst, da FCK ikke kunne cleare bolden efter et hjørnespark. Kampen endte altså 3-1 til favoritterne fra Købehavn.

FCK har nu fem point ned til 2. pladsen, Brøndby. HB Køge har tre point op til OB på 13. pladsen.

Målene fra kampen kan ses her via FCK TV:

In this article