Lucas From: Jeg er rigtig glad for muligheden

Vejle Boldklub har forlænget med to af deres lovende U19-talenter, som begge allerede nu har været inde og snuse til førsteholdet.

Vejle Boldklub har forlænget med to af deres talenter fra U/19 holdet. De to 17-årige knægt, Arbnor Mucolli og Lucas From, var begge udtaget til førsteholdet, som spillede kamp imod Næstved i torsdags. Mucolli spillede hele 80 minutter i kampen, men From må vente på sin debut lidt endnu, da han så hele kampen ude fra sidelinjen.

Lucas From ligger ikke skjul på sin tilfredsstillelse ved kontrakten:

– Jeg er rigtig glad for muligheden for at fortsætte min udvikling i Vejle Boldklub. Den første kontrakt underskrev jeg i sommer, så det er gået stærkt med nummer to. Jeg ser forlængelsen som et skulderklap fra klubbens side og føler selv, at jeg har fået sat det aftryk på kampene i efteråret jeg gerne ville. På den korte bane er mit mål, at jeg skal debutere på 1. divisionsholdet og ind omkring kampene her, men jeg ved også, at der er udviklingspunkter for mig. Der spilles mere fysisk i 1. division og modstanderne er stærkere. Jeg skal trække mere ind i banen og være opmærksom på, hvor backen er i forhold til min placering, siger Lucas From til Vejles hjemmeside.

Ved siden af fodbolden i Vejle Boldklub studerer Lucas From på Campus Vejle, hvor han er i gang med andet år på HHX-uddannelsen.

Ligeledes er Mucolli tilfreds med muligheden for at kunne fortsætte sin udvikling i Vejle, men også samtidig være i stand til at passe sin skolegang.

– Jeg har valgt at forlænge min aftale, da det er bedst for min udvikling at være her og det nåede aldrig at blive aktuelt for mig at tale med andre klubber, da VB’s udspil til en aftale var tilfredsstillende. Min skolegang er også i Vejle og den vil jeg også gerne færdiggøre, så det var optimalt for mig at blive her, siger Arbnor Mucolli til Vejle Boldklubs officielle hjemmeside.

Han er født og opvokset i Fredericia, men flyttede med familien til Vejle i 2012, da han skiftede klub. Forældrene er fra Kosovo. Ved siden af fodbolden er Arbnor Mucolli studerende på Campus Vejle, hvor han er i gang med andet år på HHX-uddannelsen.

In this article