AGF er klubben med flest spillere på de yngste ungdomslandshold

AGF er repræsenteret med hele syv spillere, når Danmarks yngste ungdomslandshold – U/16 og U/17 – i starten af det nye år drager afsted på træningslejr på Cypern. Dermed er AGF den klub, der har flest spillere på disse to årgange.

Både U/16- og U/17-landsholdet indleder 2017 med en træningslejr på Cypern, og det er med hele syv AGF’ere udtaget til de to hold. Det placerer AGF helt i toppen med flest udtagne spillere foran FC København (6) og Brøndby IF (5).

På U/16-landsholdet er målmand Daniel Gadegaard Andersen og angriber Gustav Mogensen med i truppen, og for begge gælder det, at der vil være tale om debut i rødt og hvidt, hvis de kommer i aktion.

U/17-landsholdet tæller hele fem AGF’ere: Central forsvarsspiller Sebastian Hausner, venstre back Daniel Thøgersen, de to centrale midtbbanespillere Søren Gustav Bugge Jepsen og Benjamin Hvidt samt kantspiller Magnus Kaastrup.

Træningslejren på Cypern finder sted fra den 15.-22. januar, hvor begge hold skal møde Cypern samt et cypriotisk ungdomshold.

In this article