Benfica bliver en spændende udfordring mener FCM’s U/19 træner

FC Midtjyllands U/19-talenter har hidtil imponeret i UEFA Youth League, hvor de har smidt de belgiske mestre fra Anderlecht ud, og derefter også de spanske mestre fra Malaga.

Nu venter der dem så portugisisk modstand, når Benfica kommer på besøg i det nye år.

FCM’s U/19 træner ved godt, at det bliver en udfordring.

– Vi ved, at det er en stor udfordring, der venter os, men vi tror på, det er en udfordring, vi kan klare, siger U19-cheftræner Kenneth Andersen, der forventer en tæt kamp mod Benfica, der blev nummer to i den portugisiske liga i sidste sæson fire point efter Sporting Lissabon, lyder det fra Kenneth Andersen til FCM’s egen hjemmeside.

Han forudser også, at det bliver en tæt kamp fordi Benfica har så mange dygtige spillere.

– Vi har spillet nogle tætte kampe i turneringen hidtil, og det tror jeg også, kampen mod Benfica bliver. Det er et hold, vi har stor respekt for. Benfica har udviklet mange dygtige spillere, fortsatte han.

Benfica er en del af Youth League, på grund af deres senior hold, og derfor har de her i efteråret spillet gruppespil. Der sluttede de som nummer to efter Dynamo Kiev, men de var foran Napoli, som de slog på både hjemme-og udebane. De har også slået tyrkiske Besiktas

Kampen mod Benfica er på hjemmebane og det betyder meget for midtjyderne.

– I og med det kun er en kamp, betyder det meget at have hjemmebane. Da vi mødte Atletico Madrid i sidste sæson, var der mange mennesker på stadion, og det håber vi også, der kommer igen, siger cheftræner Kenneth Andersen.

In this article