Dreyer bombede i Brøndby U/19’s kollaps

Fire mål af Anders Dreyer indenfor kampens sidste tredjedel fik Brøndby til at synke til bunds.

U/19: Brøndby IF 0-4 Esbjerg fB
0-1 Anders Dreyer, straffe (65)
0-2 Anders Dreyer, straffe (78)
0-3 Anders Dreyer (82)
0-4 Anders Dreyer (89)

Esbjerg kan gå på vinterpause med en god smag i munden. I hvert fald havde angriber Anders Dreyer god grund til at smile under hele busturen på vej hjem til Esbjerg, efter at angriberen dissekerede de blågule med fire mål indenfor de sidste 25 minutter.

Første halvleg var dog ikke nogen køn forestilling for begge mandskaber, hvor rodet boldomgang og fejl hyppigt kunne opleves. Et par chancer blev det til i begge ender, men ingen af holdene slog kapital af dem, hvorfor pausestillingen var 0-0.

Anden halvleg skulle også lige igang, men efter 20 minutter fyrede Anders Dreyer op for sit målshow. Et straffespark begået mod angriberen selv, blev udnyttet til at bringe esbjergenserne foran med 1-0.

Doblet op blev der efter 78 minutter. Endnu gang slog Dreyer til fra 11-meterpletten. Denne gang var det Jonas Magnussen, der havde fremtvunget en forseelse i feltet.

Derfor kunne Anders Dreyer nu jagte et hattrick, men jagten skulle kun vise sig at være kortvarig, for blot et par minutter senere satte offensivspilleren to streger under sin giftighed. Ca. 50 meter fra mål modtog Esbjerg-spilleren bolden. Han sendte bolden direkte i kassen fra den lange distance, eftersom Brøndby-målmand Viktor Anker havde bevæget sig for langt ud af sit mål. Noget af et mål at fuldføre sit hattrick på.

Krøllen på halen kom med et minut tilbage af den ordinære spilletid, hvor Dreyer flot chippede bolden ind over Viktor Anker til resultatet 4-0.

Med den storslåede præstation af Anders Dreyer kan Esbjerg gå på ferie på en foreløbig førsteplads. Flere hold har dog spillet tre kampe færre end vestjyderne, så chancen for at bibeholde pladsen på toppen over vinteren er minimal. Brøndby har stadigvæk en kamp mod FC Midtjylland d. 10. december tilbage inden de kan ferie. De er lige nu placeret på syvendepladsen i U/19 Ligaen.

In this article