Efterårets profil for AC Horsens-U/17: Jakob Kiilerich

AC Horsens U/17 er placeret på en niendeplads i U/17-Divisionen, og cheftræner Kim Øyan har peget på Jakob Kiilerich som efterårets profil.

Cheftræneren sagde selv om valget:

–  Valget af Jakob Kiilerich er især faldet på baggrund af, at Jakob har haft mange træninger, hvor han har trænet bedst. Jakob er en dygtig forsvarsspiller på bolden, han har et dejligt venstreben og har desuden scoret et par stykker på hovedet i løbet af efteråret. Han skal udvikle sig defensivt og fysisk og blive ved med at kræve af sig selv. Han er meget vellidt i omklædningsrummet og har en naturlig leder i sig, som han skal udnytte endnu mere. Kan Jakob tage næste skridt i udviklingen og bruge kåringen samt den seneste oplevelse at træne med superligaholdet til at motivere sig endnu mere, er jeg sikker på, at vi som hold også får flere kampe til nul. Han er med til at sætte standarden, lyder det fra Kim Øyan til AC Horsens officielle hjemmeside.

Efterårets profil er glad for sin nye titel:

– Det er selvfølgelig altid megafedt at få en anerkendelse af, at man har gjort det godt. Jeg fik lov til at træne med superligaholdet, fordi jeg har gjort det så godt, og det var fedt at mærke niveauet, fysikken og tempoet deroppe, fortæller Jakob Kiilerich og fortsætter:

– Vi har leveret gode og knap så gode præstationer i U17 Divisionen, så det har været en lidt svingende sæson, men vi sluttede af med godt spil og to sejre, og der har været en stigende kurve i løbet af efteråret. Personligt har jeg spillet stabilt gennem hele sæsonen og krydret det med tre hovedstødsmål som midterforsvarer, fortæller Jakob Kiilerich til AC Horsens officielle hjemmeside.

In this article