FC Midtjylland: Truppen imod AGF

Embed from Getty Images

I morgen tørner FC Midtjylland og AGF sammen i et rivalopgør i Alka Superligaen. Førstnævnte har adskillige interessante og nævneværdige navne med i truppen.

Det er to svingende hold der søndag aften tørner sammen i Herning. Holdene kommer fra to vidt forskellige udgangspunkter, hvor FC Midtjylland, for nogen, led et chokerende nederlag til bundholdet Silkeborg IF. AGF kommer dog også med et nederlag til Lyngby, men før den kamp havde de slået AC Horsens med 5-1.

Kampen i sig selv garanterer mål, da begge hold, i november, har vundet med 5-1 – begge gange er det forresten gået udover AC Horsens. Hvem der skal score målene indgår begge af nedenstående trupper, og det bliver spændende at se om der er et talent eller to, der kommer på tavlen i kampen.

FC Midtjylland har flere talenter at gøre godt med. Blandt andre er målfarlige Mikkel Duelund, 19, i truppen og også Rasmus Nissen Kristensen, som scorede imod OB i mandags. Derudover er Kristian Riis, 19, Rasmus Nicolaisen, 19, Andreas Poulsen, 17, Mikael Andersen, 18, og Mads Døhr Thycosen, 18, også i truppen til AGF-kampen.

FC Midtjylland ligger i øjeblikket treer med 32 point for 19 kampe, og AGF nr. 11 med 20 point efter 19 kampe.

De to holds trupper til kampen:

Tim Sparv
Markus Halsti
Jakob Poulsen
Rafael van der Vaart
Jonas Borring
Johan Dahlin
Kristoffer Olsson
Kristian Riis (5/0)
Rasmus Nicolaisen (0/0)
Mikkel Duelund (16/4)
Mads Døhr Thychosen (3/0)
Patrick Banggaard
André Rømer
Mikkel Andersen
Paul Onuachu
Mikael Anderson (1/0)
Rilwan Hassan
Andreas Poulsen (0/0)
Rasmus Nissen Kristensen (18/1)
Filip Novak

In this article