Det kører for Esbjergs U/19 hold

Foto: EfB.dk

Det går ikke helt efter planen for Esbjerg i Superligaen, men helt anderledes går det for vestjydernes U/19 hold, de ligger nemlig nummer et i U/19 Ligaen.

Efter 11 kampe i denne efterårssæson kan Esbjerg FB gå til vinterpause med en foreløbig 1. Plads, det har nemlig lykkedes det gavmilde U/19 hold at samle hele 21 point sammen på kun 11 runder, en præstation, som senior holdet, også godt kunne have brug for efter vinterpausen.

Der venter dog stadig en masse kampe efter vinterpausen, så intet er afgjort endu, men det vestjyske U/19 hold kæmper for at være en del af toppen i U/19 Ligaen.

Esbjerg nærmeste modstander hedder FC København, med 19 point. FC København mangler dog stadig at spille to kampe, så kan derfor godt nå at overhæle vestjyderne. Allerede idag, kan esbjerg miste 1. Pladsen.

In this article