Youth League-play-off: Disse hold kan FCM og FCK møde

Både FCM U/19 og FCK U/19 er videre til play-off-runden i UEFA Youth League efter to forskellige veje dertil.

Ligesom sidste år kom FCM U/19 i denne sæson med i UEFA Youth League, fordi de vandt U/19 Ligaen hjemme i Danmark. FCM er derfor med i mestervejen. Men de er ikke alene, FCK er nemlig også repræsenteret i turneringen, og det er de på grund af deres førsteholds flotte præstationer i Europa, som skaffede dem en plads i Champions League-gruppespillet, og altså derfor det samme til U/19-holdet i Youth League.

Og efter at have slået sidste års semifinalister, Anderlecht, og derefter de spanske mestre, Málaga, er FCM nu videre til play-off-runden, og det samme er FCK, da de blev nummer to i deres gruppe, efter FC Porto.

Og netop de hold, som er gået videre fra mestervejen og de hold, som er blevet nummer to i deres pulje, har nu muligheden for at møde hinanden i play-off-runden. Det er dog ikke muligt for hold fra samme land at møde hinanden i denne runde, så FCM og FCK kan ikke trække hinanden. Hvis det skulle lykkedes dem at komme op af bowlen i samme lodtrækning, vil der blive fundet nye modstandere til holdene.

Her er de hold, der er gået videre fra mestervejen, som FCK kan møde:

Ajax
Altınordu
Maccabi Haifa
Roma
Rosenborg
Salzburg
Viitorul

Her er de hold, der blev nummer to i deres gruppe, som FCM kan møde:

Atlético Madrid
Basel
Benfica
Borussia Dortmund
Juventus
Manchester City
Monaco

Lodtrækningen finder sted mandag den 12. december klokken 14:00 i Nyon, altså to timer efter Champions League-lodtrækningen og en time efter Europa League-lodtrækningen.

Holdende fra mestervejen vil spille på deres hjemmebane. Kampene vil blive spillet den 7. og 8. februar. Bagefter vil der den 13. februar foregå en ny lodtrækning, hvor vinderne af disse kampe, vil se hvilke hold, der endte på førstepladsen i gruppespillet.

Umiddelbart er det muligt at se lodtrækningen på uefa.com, men ikke i TV.

In this article