D’ BOLD drejer nøglen om

Fremover skal du få dagens ungdomsfodboldnyheder på Tonsser.com.

Fremover skal du få dagens ungdomsfodboldnyheder på Tonsser.com.

Efter godt fem år med dagligt nyt om dansk ungdomsfodbold, skal fodboldfans nu til at få deres u-fodbold-fix andetsteds. 

Ledelsen i D’ BOLD har valgt at dreje nøglen om på Danmarks største site om ungdomsfodbold. Sitet lukkes ned pr. dags dato.

Nedlæggelsen sker selvom D’ BOLD i 2016 havde et rekordgodt år, men potentialet er udløst forklarer stifter Nicolai Sabro Hansen.

– Det er utroligt vemodigt at tage afsked med D’ BOLD, men vurderet ud fra de midler vi har til rådighed som frivilligt medie, mener vi, at vi har udløst projektets potentiale, og derfor har vi valgt at stoppe, mens legen er god.

Sitet blev i januar 2013 sat iværk for at skabe et sted, hvor unge kunne få muligheden for at øve sig i at udfolde sig skriftligt og skabe sig et navn for sig selv i journalistbranchen, inden de påbegyndte en eventuel uddannelse.

Siden da har i omegnen af 50 unge mennesker været en del af det frivillige projekt, og cirka en femtedel er blevet sendt videre til større virksomheder som Tipsbladet, Mediano og Magasinet Clasico.

– Selvom D’ BOLD lukker, mener jeg stadig at unge har en god mulighed for at udfolde og teste deres skriftlige evner. Flere og flere fansites og frivillige medier dukker op hver dag i takt med den teknologiske udvikling, og de bruger i høj grad frivillige unge til at skabe content.

I forbindelse med lukningen sender D’ BOLD endvidere seks mand over til det danske fodboldstart-up Tonsser, hvor Nicolai Sabro Hansen skal stå i spidsen for deres seneste satsning.

– Jeg fik et tilbud, som jeg syntes var superspændende. Et hvor jeg fortsat kunne få lov til at arbejde med dansk ungdomsfodbold, og et hvor jeg kunne få lov til at fortsætte arbejdet med nogle af D’ BOLDs dygtigste folk. På den måde stopper vi også på toppen. Både med flotte visningstal, men også ved at opfylde en af D’ BOLDs vigtigste værdier, nemlig at sende folk videre i systemet. .

D’ BOLD har siden starten i 2013 haft over 1,5 millioner sidevisninger. Lige godt halvdelen kom i løbet af 2016.

Læs en uddybende meddelelse vedrørende lukningen fra stifter Nicolai Sabro Hansen her

Skal du i fremtiden have nyt om de danske ungdomsligaer, skal du derfor vænne dig til at indtaste ‘www.tonsser.com’ i din webbrowser.

Læs mere om Tonssers nye talentsatsning her

D’ BOLD blev stiftet af Frederik Spang Thomsen, Rasmus Højbjerg, Mads Møllevang Nielsen og Nicolai Sabro Hansen.

Top