§ 1
dbold.dk kan indeholde links til andre hjemmesider, som opdateres af en tredjemand.
D’ BOLD fraskriver sig ethvert ansvar i denne forbindelse, herunder i relation til nøjagtighed, aktualitet og oprindelse af denne information. Ligeledes har vi ikke ansvar for indholdet af filer, der evt. hentes fra tredjemands hjemmesider.

§ 2
dbold.dk må ikke uden eksplicit tilladelse fra rettighedshaveren anvendes til distribution af ophavsretligt beskyttet materiale. Den enkelte bruger er ansvarlig for at indhold, som gøres tilgængelig i andre sammenhænge end D’ BOLD, ikke krænker andres (ophavs)rettigheder.

§ 3
dbold.dk anvender cookies til brug af statistik. En tjeneste stillet til rådighed af Google.
D’ BOLDfraskriver sig alt ansvar, for hvad Google stiller op med førnævnte Cookies.

§ 4
Brugere som indsender oplysninger via formularen på dbold.dk bliver registreret med henblik på at videresende til den relevante medarbejder for korrekt besvarelse.
Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt i henhold til Persondataloven.

§ 5
Det er ikke tilladt at oprette kommentarer, emneord, eller andet på dbold.dk, facebook fanside, eller twitterprofil, som er injurierende, krænkende, stødende eller på anden måde overtræder dansk lovgivning.

§ 6
Alle ansatte hos D’ BOLD forbeholder sig til enhver tid ret til at fjerne stødende kommentarer, eller andet indhold indsendt af tredjemand.
Samtidig forbeholder redaktionen sig ret til at slette en bruger og/eller brugerens indlæg uden forudgående advarsel, hvis vedkommendes indlæg indeholder groft stødende, diskriminerende eller krænkende udsagn eller på anden vis vurderes at være i modstrid med D’ BOLDs generelle formål og politik.

§ 7
Indhold på D’ BOLD er skrevet af D’ BOLDs redaktion, med mindre andet er angivet.
Indholdet må derfor ikke redistribueres, uden en skriftlig tilladelse fra redaktionsledelsen.
Ligeledes må websidens kildekode, design, og lignende ikke kopieres, eller efterlignes.