FCN på talent-indkøb

FC Nordsjælland har været en af de mest aktive danske klubber, under det netop opståede transfervindue. Flere har forladt førsteholdstruppen, og enkelte er også kommet til.

Nu har sidste års mestre også formået at hente to meget lovende U-landsholdsspillere. Nicolai Johannesen er blevet købt ind fra Lyngby og Mikkel Jensen er blevet hentet i Brøndby.

Nicolai Johannesen har tidligere været til prøvetræning i en række hollandske klubber, og bliver, ligesom Mikkel Jensen, spået en lovende fremtid.

– Det er spillere, vi har fulgt gennem længere tid. Både fordi vi kender dem grundigt fra ligaen, men også fordi det er to af de spillere, der har spillet flest landskampe på deres årgange. Nicolai Johannessen er en venstrebenet forsvarsspiller, som kan spille både back og centralt i forsvaret. Mikkel Jensen er angriber årgang 95, og han kan spille alle tre de forreste pladser i vores system, udtaler Nordsjælland’s talentchef Kenneth Rasmussen til klubbens hjemmeside og fortsætter derefter:
– Vi har haft en både god og konstruktiv dialog med de to spilleres klubber, Lyngby Boldklub og Brøndby IF, der gjorde at vi kunne løse dem begge kort før vinduet lukkede.De to spillere skal ses som en forstærkning her og nu for vores U19-hold, som lige nu jagter klubbens første guldmedaljer i ungdomsafdelingerne, men det er også en investering i fremtiden på lige fod med vores andre dygtige ungdomsspillere. De to passer godt ind i strategien om, at hente unge spillere, vi forhåbentlig kan videreudvikle til dygtige Superligaspillere.

In this article