Brøndby-talent: Planen har hele tiden været at jeg skulle fortsætte i Brøndby

Brøndbys back-talent Patrick da Silva er glad for forlængelsen som han underskrev torsdag og fortælle at han regner med at blive i klubben i lang tid, ligesom han er frisk på at tage med klubben ned i 1. Division hvis de skulle ende sådan.

2 af Brøndbys talenter forlængede i torsdags deres kontrakter, så de fremover er på kontrakt frem til sommeren 2015.
Det ene talent er den ungen back Patrick da Silva, som udtrykker stor glæde for forlængelsen, han fortæller at det er rart at få fremtiden på plads.

-Det er meget befriende, og det er dejligt at have fremtiden på plads. Nu bliver jeg senior til sommer, og det ville ikke være rart at skulle ud at finde en ny klub. Det er dejligt at skulle spille i Brøndby i fremtiden også, udtaler Patrick da Silva til tipsbladet.dk

En masse spilletid i efteråret til den unge back, har været med til at øge humøret ekstra, men Patrick fortæller at det ikke har haft indflydelse, da han satte sit signatur på en kontrakt-forlængelse.

-Planen har altid været, at jeg skulle fortsætte i Brøndby. Spilletiden har været en bonus, og det gør bare det hele bedre. Der er gode chancer for at få mere spilletid her i fremtiden, så det glæder jeg mig over, udtaler Patrick.

Han fortæller videre at det aldrig har været på tale at skifte til en anden klub.

-eg har hele tiden følt mig godt tilpas i Brøndby, og jeg har altid drømt om at slå igennem på Brøndby. Jeg vil gerne etablere mig her først, for det er ikke nemt at gøre det i udlandet med det samme, så jeg vil gerne slå igennem i Danmark først, udtaler  Patrick.

Brøndby er i gang med en rigtig dårlig sæson og er alvorligt truet af nedrykning, hvis det skulle ske, så tager den unge back gerne turen med, selvom han ikke forventer at det skulle ske.

-Jeg vil blive i Brøndby uanset hvad. Jeg er en ung spiller, og 1. division er også et godt sted at spille, men jeg spekulerer slet ikke på det, for jeg regner ikke med, at det kommer til at ske. Vi tror hundrede procent på overlevelse.

In this article