Agent: Laudrup ude pga. af skade

22-årige Andreas Laudrup blev i vinters sendt af sted på sit første udenlandsophold til den franske klub Saint-Etienne. Her er livet ikke gået som en dans på roser for danskeren, der endnu har sin ligadebut til gode for franskmændene. Laudrup ankom til Frankrig med manglende form og siden hen er en lyskeskade brudt op for danskeren.

“Andreas har været skadet, efter han har haft nogle problemer med lysken. Det var et ærgerligt tidspunkt, det skete på, for han var lige ved at komme rigtig godt ind i det. Men han er klar igen nu og træner med holdet”, siger Andreas Laudrups agent, Mikkel Nissen, til tipsbladet.dk.

Laudrup er lige nu, at finde i det sydfranske på en lejeaftale, men Saint-Etienne sikrede sig ved lejeaftalen også en forkøbsret på danskeren. Det er dog endnu for tidligt at sige om man vil gøre brug af den aftale.

“Der er ikke truffet beslutning om det endnu. Det er alt for tidligt i forløbet for Andreas og St. Etienne.”

Andreas Laudrup er indtil videre blot noteret for en enkelt officiel optræden for Saint-Etienne. Det var i pokalkampen i januar mod Meaux Academy.

In this article