Backtalent forlænger med Brøndby

Riza Durmisi

U19-landsholdspilleren Riza Durmisi har fået forlænget sin kontrakt med Brøndby IF.

Riza Durmisi havde egentlig meldt ud, at han var på vej væk fra Brøndby IF. Men da klubben jo som bekendt har ansat den nu forhenværende U19-landstræner Thomas Frank, har backtalentet skiftet mening.

Durmisi var nemlig en del af Thomas Franks U19-landshold, hvorfor valget efter ansættelsen blev let for den unge venstreback.

– Jeg har været i klubben i 12 år, så det er rart, at der nu er kommet en afklaring på, at jeg også skal spille her i de næste år. Det har spillet en stor rolle, at Thomas (Frank, cheftræner, red.) blev ansat som træner. Efter det skete, var valget let. Jeg ved, hvad han står for og tror på, at han kan hjælpe mig med at tage de næste skridt i min udvikling, siger Durmisi til klubbens hjemmeside og tilføjer:

– Nu satser jeg på at træne godt i klubben. Jeg har fokus på at arbejde hårdt, og jeg kigger lige nu på den korte bane, hvor det kunne være fedt at få noget spilletid. Som type er jeg en angribende spiller, en moderne back kan man sige. Jeg har tempo i mit spil, og jeg håber på, at få fansene op at stå en gang imellem ved at lave nogle lækkerier.

Riza Durmisi er som 19-årig allerede noteret for 49 U-landskampe for Danmark.

In this article