Casper Sloth: Vi bliver oppe

Spillet har været ustabilt i AGF. Dog frygter holdets største stjerne ikke at holdet rykker ned. Det fortæller midtbanespilleren til BT.

Spillet i Danmarks næststørste by har været ualmindeligt svingende. Man har lidt grusomme nederlag, senest da man mandag aften spillede langt under niveau og tabte hjemme med 3-0 til Esbjerg fB. Men man har også fået flotte sejre, som da man blot ugen forinden slog Randers med 3-1. Her spillede man endda en hel halveg med en mand i undertal, efter at Anders Kure blev præsenteret for en marchordre.

Men en af holdets største stjerner mener ikke at AGF skal frygte nedrykningsstregen. https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth udtaler til BT: “Vores præstationer i Superligaen har i denne sæson været totalt uforudsigelige. Nærmest som nat og dag. Mod Esbjerg var det ikke godt. Kun i perioder af første halvleg var vi okay med.”

Derefter uddyber Sloth og forklarer: “”Lige nu er vi kun tre point over nedrykningsstregen. Vi har stor respekt for vores situation, men jeg frygter ikke nedrykning.

Næste kamp for Sloth og AGF foregår på mandag hvor skal imod Nordsjælland på deres famøse kunstgræs.

In this article