Officielt: OB køber Jacob Barrett

OB har sikret sig venstrebacken Jacob Barrett Laursen på en tre-årig aftale. Han var i den forgangne sæson udlejet til OB fra Juventus.

Jacob Barrett Laursen var i sidste sæson udlejet til OB fra Juventus. Selvom han sad ude på tribunen det meste af foråret pga. skader, har det ikke afskrækket OB fra at købe Barett.

Venstrebacken har fået en tre-årig kontrakt og OB er meget tilfredse med aftalen.

– Juventus har været meget samarbejdsvillige, og vi har fået lavet en fin aftale med klubben, som alle parter kan være glade for. Jeg er glad for, at vi har haft Jacob Barrett hos os i et år, hvor han har vist sig godt frem. Nu skal han udvikle sig yderligere i en klub, hvor han er faldet godt til, fortæller sportschef i OB, Jesper Hansen, i en pressemeddelse.

Hovedpersonen selv er også selv glad for, at det hele nu er faldet på plads.

– Jeg er virkelig glad for at være i OB, og jeg har det godt på holdet, så det er dejligt, at det hele er faldet på plads. I første omgang drejer det sig om, at jeg skal komme endnu stærkere tilbage fra min skade, fortæller Barrett til klubbens hjemmeside.

Han er heller ikke i tvivl om, hvad hans ambitioner er.

– Sportsligt er målsætningen, at jeg skal have mange flere kampe i år. På sigt vil jeg gerne være fast mand, og det kræver, at jeg holder fast og lytter til Troels’ ønsker til en venstreback.

Jacob Barrett Laursen spillede i sidste sæson seks ligakampe for OB.

In this article