Medie: Inter kigger på Marcondes

Ifølge den italienske journalist Gianluca di Marzio vil Inter hente Emiliano Marcondes til Italien. Hovedpersonen selv bekræfter interessen. 

I FC Nordsjælland render stortalentet Emiliano Marcondes rundt for tiden. Hans daglige græsgange kan dog meget vel snart findes et noget varmere sted.

For ifølge den italienske journalist Gianluca di Marzio, som arbejder for mediet Sky Italia, har Inter det unge talent i kiggerten. Den historie bekræfter Marcondes selv.

– Jeg har hørt, at Inter snakker med min agent, men ellers ved jeg ikke så meget. Jeg har ikke fået ret meget at vide af min agent udover, at Inter er interesserede, og de snakker sammen, fortæller Emiliano Marcondes til tipsbladet.dk og fortsætter:

– Det er selvfølgelig fedt, og det giver én et kæmpe selvtillidsboost at høre, at så stor en klub er på banen og er interesserede. Men jeg tror ikke, at jeg kan kæmpe mig til en plads i Inters startopstilling, så jeg vil nok have bedst af at blive i FC Nordsjælland og kæmpe mig på holdet her. Så må vi se, hvad der sker i fremtiden, slutter Marcondes.

19-årige Emiliano Marcondes har spillet 27 kampe for diverse danske ungdomslandshold. 

In this article