Højbjerg rørt efter scoring

 

Pierre-Emile Højbjerg var første målscorer for Danmark mod Armenien, og sendte derfor Danmark i kurs mod sejren.

Da Danmark vandt 2-1 over Armenien i EM-kvalifikationen, var det unge Pierre-Emile Højbjerg, som scorede det udlignende mål for danskerne og sendte holdet mod sejren. Og efter målet, som var Højbjergs første for A-landsholdet, var han en rørt ung mand.

– Det er klart, at det giver gåsehud. Det giver dejlige momenter. Det vigtigste er, at vi får en sejr og er godt i gang. Jeg er helt rørt, siger Højbjerg til Kanal 5 og fortsætter:

– Vi er nødt til at spille hurtigere nogle gange og spille lidt længere. Men armenerne står godt, og vi har det svært. Det værste, der kunne ske, var, at de kom foran 1-0. Men vi holder hovedet koldt og kommer ordentligt tilbage. Vi scorer to flotte mål, er godt i gang, og vi er nødt til at fortsætte.

Thomas Kahlenberg var manden bag det afgørende sejrsmål for Danmark.

In this article