Højbjerg afviser Hannover-rygter

 

Pierre-Emile Højbjerg fastslår, at der ikke er hold i de rygter, der sender ham til Hannover 96. 

Ifølge tyske medier er Pierre-Emile Højbjerg på vej til Bundesliga-modstanderne fra Hannover 96. Det afviser Bayern München-talentet, som mener, rygter altid er noget, der kommer, når januars transfervindue kommer tættere på.

– I og med at man nærmer sig januar og transfervinduet, kommer der altid lidt rygter, overvejelser og snak, men endnu har jeg ikke snakket med nogen klubber. Men det er heller ikke mit job, siger Pierre-Emile Højbjerg til BT.

Højbjerg har proklameret, at han gerne vil prøve sig af som fast mand, og sker det ikke i München, kan det meget vel resultere i et skifte eller en lejekontrakt. Han er ikke afvisende over for at forlade Tyskland.

– Det er også en mulighed med udlandet, men nu må vi gøre, hvad klubben synes er rigtigt, men det er i samarbejde med mig, siger han.

Højbjerg befinder sig i øjeblikket i den danske landsholdslejr. Her gør man sig klar til EM-kvalifikationskampen mod Serbien i Beograd.

Den tidligere Brøndby-spiller har indtil videre spillet fem A-landskampe for Danmark.

In this article