Durmisi: Træt af at vente på landsholdschance

 Riza Durmisi mener, at han snart bør være i spil til det danske A-landshold.

I mere end et år har Riza Durmisi været førstevalg på Brøndby IFs venstreback. Han føler, at han har præsteret på et godt, stabilt niveau i Brøndby, og at der ikke bør gå lang tid, før han bør være i spil til landsholdet.

– Jeg ved ikke, om jeg er ved at blive træt af at vente på min chance, men selvfølgelig er det irriterende, når jeg føler, jeg har været stabil over længere tid, siger Durmisi overfor BT.

Riza Durmisi sætter også en tidshorisont.

– Jeg kunne godt tænke mig at prøve noget A-landsholdsbold inden for et år til halvandet. Når det er sagt, skal jeg først og fremmest vise det på banen for at gøre mig fortjent til det.

Morten Olsen har, siden Niclas Jensen stoppede i 2008, prøvet med over 15 forskellige spillere på venstre back, men kun to spillere har fået mere end 10 kampe, Simon Poulsen med 28 kampe og Nicolai Boilesen med 11 kampe.

Riza Durmisi har spillet 54 kampe for diverse ungdomslandshold.

In this article