Umuligt med Cornelius i Cagliari

Andreas Cornelius er på ingen måde på vej til Cagliari, sådan som mediet Tuttomercatoweb bringer det, og som har sat gang i rygtemøllen. Det erfarer D’ BOLD.

Andreas Cornelius vendte hjem som en slagen mand til FC København for et år siden efter et mislykket ophold i udlandet hos Cardiff City. I FCK er Cornelius så småt i gang med at få karrieren på rette spor igen.

Det italienske medie Tuttomercatoweb bragte onsdag eftermiddag historien om, at Serie A-klubben Cagliari har den danske angriber i søgelyset og holder vågent øje med ham. Denne historie kan D’ BOLD dog nu afkræfte.

Den italienske journalist, Giampaolo Gaias, der skriver for lokalmediet Sardegna Sport, og som dækker Cagliari på nær hånd, fortæller til D’ BOLD, at sandsynligheden for at Cornelius rykker til den italienske middelhavsø er lig nul. Også andre journalister fra Italien har kunnet afkræfte muligheden for, at Cornelius rykker til Cagliari.

Cagliari har nemlig allerede sikret sikret sig den kroatiske angriber Duje Čop fra Dinamo Zagreb på en lejeaftale. Derudover arbejder klubben på at hente endnu en angriber ind. Her søger man efter en angriber med mange års erfaring i italiensk fodbold.

Pt er Cagliaris sportsdirektør Francesco Marroccu i Milano for at forhandle en transfer færdig af Alberto Gilardino, som i så fald vi komme hjem til Italien efter et ophold i Kina. Derudover passer Gilardino også på profilen med en spiller med stor erfaring.

Andreas Cornelius kommer under alle omstændigheder ikke til Sardinien i denne ombæring.

In this article