Dansker med bizar skade i femmålskamp

Den danske venstre back, Nicolai Boilesen måtte udgå med flere skader i en ellers overbevisende 4-1 sejr.

Både Boilesen og danskeren Lucas Andersen spillede for start, da Ajax Amsterdam gæstede sc Heerenveen tidligere i dag, men det blev en skidt dag for Boilesen, som pådrog sig to ankelskader. Ifølge klubbens hjemmeside er han skadet i begge ankler. Alvorligheden af skaderne kendes ikke endnu, men de oplyser, at der vil komme flere informationer mandag.

Den 23-årige landsholdspiller har igennem hele hans karriere været hårdt præget af skader, og er for nyligt vendt tilbage efter cirka 10 uger med en knæskade.

Lucas Andersen bidrog ikke med det store og blev da også skiftet ud midt i anden halvleg, da kampen allerede var afgjort.

Den danske offensivspiller Lasse Schöne så hele kampen fra bænken, hvilket må siges at være lidt af en sjældenhed, da han plejer at spille de fleste kampe.

Der kan desuden oplyses, at den unge dansker, Younes Namli, blev skiftet ind for Heerenveen i slutminutterne. Desværre for ham og hans holdkammerater kunne han ikke forhindre nederlaget og de ligger nu på plads nummer syv i Æresdivisionen.

Ajax ligger efter sejren nummer to, hvor de er hele 21 point efter førerholdet PSV Eindhoven.

In this article