Dansker i Englands fremtid er usikker

Mikkel Andersens fremtid i Reading er usikker. Og han er langt fra den eneste Readingspiller, der muligvis forlader klubben til sommer.

Som fodboldspiller må man leve med, at ens karriere går op og ned, og at der nogle gange er usikkerhed omkring ens fremtid. Det oplever den danske målmand Mikkel Andersen lige nu på egen krop, da Andersens kontrakt udløber til sommer. Men der er ingen dialog med klubben.

Det på trods af, at Mikkel Andersen langt fra er den eneste, der snart har kontraktudløb.

– Klubben har ingen samtaler med de af os, der har udløb til sommer. Det drejer sig om ret mange af os, også fra startopstillingen og sågar vores anfører, siger målmanden til bold.dk.

Andersen fortæller også, at selvom der er tvivl om hans fremtid, er det ikke nogen stor hindring i dagligdagen.

– Usikkerheden er en del af jobbeskrivelsen, den del som folk udefra ikke ser så meget til. Sådan er det, og jeg forsøger at tage det én dag og gangen, så jeg ikke bliver for fokuseret på det. Vi må se, hvad der sker i løbet af de kommende par uger, siger Mikkel Andersen.

Udover Mikkel Andersen, som er andenmålmand, har også blandt andet førstemålmand Adam Federici, forsvarer Alex Pearce og den tyrkiske anfører Jem Karacan kontraktudløb til sommer.

In this article