Danskerfredag: Marco Lund

Denne fredag aften har vi fået fat på Marco Lund, der var villig til at stille op til et interview. Marco Lund er 18 år og spiller for Esbjerg fB.

I dag har vi fået fat i 18-årige Marco Lund fra Esbjerg fB til et interview til Danskerfredag. Den 18-årige forsvarsspiller, vil helst spille centralt i forsvaret, men nævner selv at han kan bruger på midten også. Han nævner herunder også hvad han er god til.

– Mine evner er umiddelbart speed, overblik, rolighed, duelstyrke og en varieret fod i opbygningsspillet.

Den boldstærke defensivspiller mener dog også at der er noget at forbedre.

– Jeg ønsker at blive endnu bedre med bolden og øge springstyrken. Ellers synes jeg jeg kan det meste.

Marco Lund har også mål for sæsonen, men fremtiden er stadig uvis for den talentfulde dansker. Her er hvad han sagde om fremtiden og drømmene.

– Få medaljer med u/19-ligaen i år for fjerde år i træk. Det er svært at sætte et mål for min fremtid i klubben, da jeg ligenu er i forhandlingerne om en forlængelse. Min store drøm er at blive matchet i en international liga med fast spilletid.

Han siger selv her at hans drømmer går på fast spilletid i en stor liga, men hvilken liga synes han at han passer til?

– Enten den tyske, engelske eller den italienske liga. Det kunne være stort.

Til sidst spurgte vi ham om hvad han synes om hans egne præstationer  i U/19-ligaen og hvad han synes der er bedst i spillet.

– Mine præstationer har været tilfredsstillende både på klubplan og landsholdsplan. Der er altid plads til forbedringer, men har været i god fodboldform i denne sæson. Lørdag spiller vi mod AAB (hvor Marco Lund dog er ude med en ankelskade), men vi skal bygge videre på de gode takter vi viste mod FCK, hvor vi var duelstærke og sikre på bolden. Vi kan forbedre skarpheden i vores afslutningsspil. Ellers er mine yndlingsmomenter er når jeg forhindrer modstanderen i at score via en blokering, god tackling eller noget. Der er altid plads til forbedringer, men har været i god fodboldform i denne sæson.

Selvom der er plads til forbedringer, mener vi her på D´BOLD uden tvivl at der er talent i drengen. Vi glæder os til at høre mere om ham ud i fremtiden.

 

In this article