Fischer tilbage i Ajax-trøjen efter lang skade

Viktor Fischer fik søndag comeback i Ajax på Amsterdam ArenA da han kom ind i anden halvleg til stående klapsalver fra publikum. 

Ajax fik ikke alt hvad de kunne med hjem fra kampen imod NAC Breda, men alligevel kunne de glæde sig over at klubben unge stortalent, Viktor Fischer, var tilbage fra sin skade der har holdt ham ude i 14 måneder.

Kampen endte 0-0, med Lucas Andersen på banen gennem hele kampen og Ajax missede derfor den første af fire chancer for at sikre sig andenpladsen i Æresdivisionen. Kampens mest dramatiske øjeblik var da udeholdets Gilli Swerts modtog et rødt kort umiddelbart lige efter han kom på banen. Kampen endte som sagt 0-0, men alle omkring Ajax kunne dog være glade for at den unge dansker var tilbage selvom han ikke leverede noget kampafgørende.

PSV Eindhoven har allerede sikret sig mesterskabet med tre runder tilbage og hvis danskerklubben skal have andenpladsen kræver det bare et enkelt point i de sidste tre kampe.

In this article