Rygte: Yussuf Poulsen til Bundesliga-klub

Yussuf Poulsen har to valg til sommer, som omhandler hans fremtid. Enten kan han underskrive en ny kontrakt med RB Leipzig, og dermed blive i klubben, eller også så kan han skifte for 75 millioner kroner til en Bundesliga-klub.

Danske Yussuf Poulsen gør der godt for tiden og har scoret 11 mål for den tyske 2. Bundesliga-klub RB Leipzig. Rigtig godt endda. Så godt, at Borussia München Gladbach er villige til at betale hele 10 millioner euro – godt 75 millioner danske kroner.

Så let vil Leipzig, der ligger til oprykning i 2.Bundesliga, dog ikke slippe den danske landholdspiller. Ifølge BTs oplysninger vil Leipzigs sportsdirektør, Ralf Rangnick, inden for ganske få uger, påbegynde en samtale med Poulsen, omkring en kontraktforlængelse og en lønforhøjelse.

Efter sigende vil Red Bull-klubben gøre alt for at beholde angriberen, så derfor vil de tilbyde Poulsen en lønforhøjelse på 2,5 millioner danske kroner om året. Det bliver altså til 7,5 millioner årligt til den afroamerikanske dansker, der måler 193 cm.

Vælger Poulsen at skifte til Gladbach har han udsigt til Bundesliga-fodbold og måske endda Champions League. Falder valget derimod på en kontraktforlængelse hos Leipzig, er udsigten til Champions League-bold helt forsvundet, og hvis Leipzig ikke formår at rykke op, bliver det til endnu en sæson i den næstbedste række.

In this article