Skadet Busk: Er i topform til U21-EM

Selvom Jakob Busk har pådraget sig en forstrækning i baglåret, mener han ikke, at hans U21-EM er i fare.

FC København-spilleren Jakob Busk, der er udlejet til norske Sandefjord, blev skadet i Sandefjords forårspræmiere mod Bodø/Glimt, og selvom Busk gennemførte kampen, har han pådraget sig en forstrækning i baglåret.

Derfor har Sandefjord valgt at hente den tidligere Brøndbyer Michael Tørnes, men alligevel mener Busk ikke, at han er ude i lang tid.

–  Det er svært at sige, hvornår jeg er klar igen, men der går nok nogle uger. Jeg håber på, at det ikke tager så lang tid, for genoptræningen er indtil videre gået godt. Det burde ikke trække så meget ud, siger Jakob Busk til bold.dk.

– Det er svært at sige, om det er tre-fire eller seks-syv uger. Det er næppe det sidste.

Skaden falder på et uheldigt tidspunkt for Jakob Busk, da U21-EM starter om to måneder. Busk har i den seneste tid været Jess Thorups foretrukne målmand på U21-landsholdet, og Busk tror ikke, at skaden bliver et problem i forhold til U21-EM.

– Jeg har ikke tænkt så meget over det, men regner man lidt frem burde det ikke være noget, jeg skal være nervøs for. Jeg burde blive klar og være i topform til den tid, siger Busk til bold.dk.

Udover Sandefjord har 21-årige Jakob Busk også været udlejet til AC Horsens.

In this article