Zimling gør op med sin hidtidige sæson i Ajax

Nicki Zimling fik sin første kamp i lang tid i mandags, men udgik desværre med en skade og nu kalder Zimling selv sin hidtidige sæson for noget rod.

Nicki Zimling fik i mandags comeback for Ajax Amsterdams reservehold Jong Ajax, efter en længere skadespause, men måtte med godt 20 minutter tilbage af kampen, udgå med en skadet ankel. Og ‘mange skader’ er måske den bedste overskrift for Zimlings sæson i Ajax. Der har været et utal af skader, og senest altså en hævet ankel og en baglårsskade.

Sidste sommer hentede Ajax, danskeren på en etårig lejekontrakt i tyske Mainz, og Zimling havde udsigt til meget førsteholdsfodbold, hvor Ajax kæmper med om det hollandske mesterskab, og Champions League-bold. Indtil videre er det dog kun blevet til 12 kampe på førsteholdet.

– Jeg fik et ordentligt slag på anklen, og det er jeg stadig ved at komme mig over. Anklen har været hævet op, så det var først i dag(fredag, red.), jeg igen var på banen, og jeg er næppe klar til næste kamp for Jong Ajax på mandag, siger Zimling til bold.dk og fortsætter: Det er irriterende, når jeg lige er kommet tilbage efter min baglårsskade. Den skade er heldigvis et overstået kapitel.

Den danske midtbanegenerel regner med at spille sin kontrakt færdig i Mainz, når han vender tilbage til det tyske efter sommerferien og nu gør Zimling så op med sæsonen i Ajax.

– Det har på ingen måde været et optimalt forløb i Ajax. Det har været rigtig rodet. Det startede rigtig, rigtig godt, men så røg jeg ind i nogle småskavanker som gjorde, at jeg ikke kunne præstere på 100 procent, slutter Zimling.

In this article