Endelig: Fischer på tavlen to gange i danskershow

I over et år havde en grim skade holdt Fischer udenfor, men i dag fik han hul på bylden, da han scorede to mål. Ajax’ tredje blev sat ind af Lasse Schøne.

Dagens kamp mod Cambuur var Viktor Fischers anden fra start siden tilbagekomsten fra den skade, som havde holdt ham ude i over et år. Efter en lille times spil scorede angriberen sit første mål siden 2013, og blot fem minutter senere fordoblede han antallet.

Kort efter kom Schøne og Lucas Andersen på banen, og førstnævnte gav træneren stof til eftertanke, da han med kampens sidste mål gjorde det klart, at man som dansk landsholdsspiller ikke bare er forsinket påskepynt til udskiftningsbænken.

Allerede inden kampen stod det fast, at det metal, som ender i Amsterdam, hverken ville blive ædlere eller billigere end sølv, og dermed var sejren reelt set uden den store betydning for danskerkolonien Ajax.

 

In this article