Thomsen: Tænker ikke på klubskifte

Embed from Getty Images

Nicolaj Thomsen var i sommers tæt på et skifte til franske Nantes, men det faldt til jorden i sidste øjeblik. Siden har der igen været forlydender om et muligt skifte i det kommende transfervindue, men den unge kantspiller spekulerer ikke over sin fremtid i øjeblikket.

Den talentfulde AaB’er Nicolaj Thomsen, har i de seneste sæsoner været en nøglespiller hos AaB’s mandskab. Det har gjort den unge nordjyde til et interessant navn i udlandet, og i sommers var den 22-årige kantspiller millimeter fra et skifte til den franske klub FC Nantes. Men bedst som man troede, at alting var på plads, gik handlen i vasken. Det skyldtes Thomsens “dovne øje”, som ganske enkelt betyder, at han ikke bruger sit højre øje, hvilket har resulteret i nedsat syn.

I de seneste måneder skulle Thomsen angiveligt forsat været på tegnebrættet hos udenlandske klubber, og Thomsen udtalte for nylig, at han er opsat på at komme af sted i næste transfervindue.
Men sådan ser det ikke ud længere, for ifølge Thomsen selv, er det ikke et klubskifte der trækker i ham i øjebliket.

– Jeg tænker ikke på at komme væk for tiden. Jeg har oplevet at få tilbud fra klubber før i tiden, som alligevel ikke blev til noget, så jeg tager det stille og roligt nu, og koncentrerer mig ikke om det, før jeg når hen vinteren på et tidspunkt, så tager jeg det til den tid, siger den 22-årige AaB’er til D’BOLD.

Alligevel vil Thomsen ikke definitivt afvise et skifte, hvis den rigtige klub henvender sig.

– Der er selvfølgelig mange fede udenlandske ligaer, som jeg virkelig gerne vil spille i, og hvis der er en klub der henvender sig, hvor jeg kan se mig selv som spiller, har det naturligvis min interesse.

Og spørger man Thomsen, ligger hans hovedfokus stadig på AaB’s præstationer i ligaen, hvor den 22-årige 22-årige AaB’er tror på, at holdet kan tilslutte sig denne sæsons medaljekamp.

– Med undtagelse af weekendens kamp mod FC Nordsjælland, synes jeg, at vi spiller rigtig god fodbold for tiden. Vi skal arbejde på at minimere vores fejl, og så er jeg overbevist om, at vi kan spille med om medaljer.

Nicolaj Thomsen har spillet én A-landsholdskamp og 32 kampe for diverse U-landshold.

In this article