AaB U/19 tabte vigtige point i København

AaB tabte vitale point i toppen af U/19 Ligaen. FC København vandt med 3-2 over nordjyderne.

AaB’erne havde taget den lange tur fra Aalborg til Frederiksberg for at duellere mod FCK. Her blev det til en intens og målrig kamp.

Det startede rimelig ligeligt, men en fejl af AaB’s målmand satte løverne i gang. 1-0 til FCK ved pausen.

I anden halvleg kørte målscoringen dog op i et noget andet tempo for de to hold. Efter bare fem minutter af anden halvleg scorede Moses Opondo det udlignende mål, da han udnyttede en halvklaring fra FCK’s målmand til at gøre det til 1-1.

Herfra blev det også 2-1 til gæsterne fra Aalborg ved at kantspilleren Joakim Mæhle scorede på en friløber.

AaB levede derfra livet mest på omstillinger. FCK fik udnyttet, at AaB-forsvaret ikke så alt for skarpt ud og nettede efter et hjørnespark. Et langskud fra hjemmeholdet endte i kampens sidste fase også bag AaB-målmanden. Derfor gav AaB slip på den 2-1-føring de ellers havde.

FCK spillede sig med sejren op sjettepladsen efter syv spillede kampe. AaB ligger nummer fem med 16 point (efter at have besejret AGF 2-0 onsdag d. 4/11).